Adaśko moja jest też na samochodowy inny i pizda w urzędzie nie dała mi normalnej tablicy motocyklowej bo przekraczam moc 15Kw więc zgodnie!!! z przepisami dała mi dwie samochodowe tablice Jedna je w domciu a ta taka kwadratowa na traji Więc musi się dać A i mam 52kw
Zaczynam walczyć ze styrodurem (ble,ble czy jak to się tam nazywa) Taniej wyszła by mnie pianka z płyt warstwowych ale czytając forum pisaliście o tym więc nie będę eksperymentował.
Kawał maszyny junior ale z blacharą to masz chyba duże wyzwanie szczególnie jeśli chodzi z przodu o chłodnicę ,tak jak pisał mechanior , nie chcesz jej zastąpić czymś mniejszym ?? z tą co masz chłodzenie masz stu procentowe ale wyjdzie ci kurewnie szeroka z przodu
na chuj karosa , tak jak jest jest dobrze , tylko to .... siedzenie pasażera jakieś takie kurwa hmm nawet krzesła są trochę pochylone a tu proste 90 stopni i na chuj tak wysoko
Dokładnie! wystarczy ładna rama, + minimalne błotniki , i jazda
Wystarczy przypomnieć sobie jak wygladała traja na omedze tego zmarłego gościa od błażejów
Wersja z ładną ramą--według czarka --czy wersja adasia --na chuj ci karosa -- masz dwa wyjścia ,wybór należy do ciebie ale w oby dwóch wersjach zostawiając tą chłodnice optycznie będzie kijowo ,takie jest moje zdanie ale twoja traja twoja wizja
kowall pisze:Wersja z ładną ramą--według czarka --czy wersja adasia --na chuj ci karosa -- masz dwa wyjścia ,wybór należy do ciebie ale w oby dwóch wersjach zostawiając tą chłodnice optycznie będzie kijowo ,takie jest moje zdanie ale twoja traja twoja wizja
Wstaw silnik od garbusa i problem z chłodnicą rozwiązany
Na chuj Ci karosa i zbędny balast
kowall pisze:Wersja z ładną ramą--według czarka --czy wersja adasia --na chuj ci karosa -- masz dwa wyjścia ,wybór należy do ciebie ale w oby dwóch wersjach zostawiając tą chłodnice optycznie będzie kijowo ,takie jest moje zdanie ale twoja traja twoja wizja