Witam serdecznie po długiej nieobecności na forum.
Będąc w naszym pięknym Kraju, w okolicach Jeleniej Góry , miałem przyjemność być widzem bardzo interesującej inscenizacji historycznej, fragmentu historii która wydążyła się na Dolnym Śląsku u schyłku II Wojny Światowej.
Polecam nie tylko pasjonatom zabytkowych pojazdów i broni palnej z okresu wojny, ale wszystkim a zwłaszcza najmłodszym. Naprawdę warto zobaczyć na żywo, taka lekcja historii na pewno zainteresuje nawet najbardziej znudzonym historia naszego kraju...
Zapraszam na kilka fotek i do odwiedzin w przyszłym roku
I krótki filmik czego można się spodziewać na tejże imprezie.... Miłego oglądania https://www.youtube.com/watch?v=3-sll91ICHU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
custom pisze:Bardzo fajna przygoda .
Ten BMW na fotkach zajebisty , kiedyś chciałem takiego kupić ale wtedy była moda na jawy 350 i cały misterny plan w pizdu.
Jak bym mial okazje to tez bym sie skusil na takie cacko, nie mialem okazji pogadac z wlascicielem bo byl zalatany z pukawka. Za rok napewno bedzie ta BMka, i ja napewno tez, bo sie podjaralem ta impreza, nie wspomne o moich dzieciakach , jak bys byl zainteresowany to na YT jest sporo filmikow, nawet p. Woloszanski prowadzil program o projekcie ARADO.
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...