Witam wszystkich Trajkersów i Gości na forum. Moja traja na początek będzie na maluszku bo muszę nabrać doświatczenia w budowaniu jest taka że bedzie w stylu zieleni wojskowej lub moro taki major traja stoi już na kołach ale jeszcze dużo roboty jak będzie co ofotografować to wystawie fotki, pozdro ze Szczytnik
Kalisz Wita.No to teraz musze ostro sie wziąść do roboty po trzech latach okazjonalnego wpadania na forum a na codzien delektowania sie widokiem traji DARK-a zostaje daleko wtyle wszyscy z okolic kalisza zbudują traje przedemną
Witaj , witaj może nareszcie będzie z kim polatać w wekendy .Dawaj fotki tego co masz nie które rady cenniejsze o złota jak w moim przydku dzięki spostrzegawczości kolegów mam gdzie siedzieć na traji
grechu na stempnym razem, zadzwonie nw niedziele bylem na za wodach strażackich w iwanowicach w koszulce trajkersów w nadzieji że mnie zaczepisz a le niestety nastempnea wizyta w twojej okolicy zadzwonie
STARY PIEKARA pisze:grechu na stempnym razem, zadzwonie nw niedziele bylem na za wodach strażackich w iwanowicach w koszulce trajkersów w nadzieji że mnie zaczepisz a le niestety nastempnea wizyta w twojej okolicy zadzwonie
Nie dotarłem na zawody zatrzymała mnie imprezka rodzinna ale spodkanie jak najbardziej aktualne