Chcesz firmę proszę bardzo http://www.metalmorfozamotorcycles.pl/ , ale wchodzisz na tą stronkę na własną odpowiedzialność tam to projekty mają w stylu '' o ja pierdole'' klasa sama w sobie
ricardo64 pisze:no winda zbierasz plusy u wictora czyzby jakies wieksze zamowienie ktorym nas zaskoczysz
zaskocze cię juz teraz. nie wszystko ma przelozenie na korzyści wymierne. nie ze wszystkiego trzeba miec korzyść.
to kwestia mentalności. dlatego lubie wschód Europy a nienawidze zachodu Europy.
ps.
zapomniałem jeszcze o jednym człowieku godnym polecenia do budowy. Bandit
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Winda , nie ma problema. W razie "W" zawsze jestem gotowy aby cos wyspawac. Jest nawet szansza że na wiosnę zacznę wreszcie robic traje pod siebie, 2 wizje sa , zobaczymy co bedzie w zasięgu kasowym...
no tak mnie tu jebia za hiszpañki a tu na dziedobry sorry europy zachodniej tez nienawidze dlatego wybralem polodnie . Maciej co sie cipisz kochanka z Berlina nieogolila sie dzisiaj nie wem jakie stroy przegladasz ale o ile moge prosic nie wstawiaj tu swoich fotek w stringach. Pojechalem troche po bandzie ale prowokacja sie udala ktos tu ostatnio pisal ze cisza na forum a tu prosze az mi iskry leca z ekranu
ricardo64 pisze:no tak mnie tu jebia za hiszpañki a tu na dziedobry sorry europy zachodniej tez nienawidze dlatego wybralem polodnie . Maciej co sie cipisz kochanka z Berlina nieogolila sie dzisiaj nie wem jakie stroy przegladasz ale o ile moge prosic nie wstawiaj tu swoich fotek w stringach. Pojechalem troche po bandzie ale prowokacja sie udala ktos tu ostatnio pisal ze cisza na forum a tu prosze az mi iskry leca z ekranu
Normalne strony przeglądam.
Po bandzie możesz se jechać do iskier
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
pozdrowienia maciej bardzo lubie twoje poczucie humoru ale przesmiewca tez czasami zslugoje czasami na baty jak juz napisalem kij ma dwa koñce przepraszan jesli cie urazilem
Karol rozkreca firme? jak patrze na Alien trike to tesknie za czasami gdy wykonanie blacharki do trajki zajmowalo dwa dni. a teraz kazdy chce v8 i karoserie na ktora trzeba poswiecic miesiac-poltora. Alien, trajka Pilota z Krajenki i Czarek-trike1 to jedne z pierwszych blacharek jakie robilem do trajek
ale jak zrobisz taką karoserię to klękajcie narody - dosłownie - znacie jakieś zagramaniczne "produkcje" dosięgające Gofrowym trają choć do podnóżków ?