Właśnie wróciłem (na mecz z Anglią

Fotorelacja z budowy tłumików wrzucę jak zamontuję je w trajce.
przecież widziałeś !Devil pisze:Dawaj foty wydechow a nie pitol!!!!!
ale większość nie widziała - a śmiem przypuszczać, że chętnie zerkniepawlikTrike pisze:przecież widziałeś !Devil pisze:Dawaj foty wydechow a nie pitol!!!!!
Znaczy się na początku musi być seria trupów,gosc który rozbebesz człowieka piłą łańcuchową,wataha wygłodniałych wilków rozrywających noworodki a potem.....już tylko gorzejjunkers pisze:Pawlik buduje napięcie jak Hitchcock
tak ja piszesz tylko bez trupów, pił łańcuchowych, wilków i noworodkówkrobia pisze:Znaczy się na początku musi być seria trupów,gosc który rozbebesz człowieka piłą łańcuchową,wataha wygłodniałych wilków rozrywających noworodki a potem.....już tylko gorzejjunkers pisze:Pawlik buduje napięcie jak Hitchcock![]()
![]()
pawlikTrike pisze:Oj tam, oj tam, niestety nie przewiduję żadnych fajerwerków
yyy, znaczy się,że co? Pawlik obszyje siedzenie ludzką skórą?krobia pisze:Znaczy się na początku musi być seria trupów,gosc który rozbebesz człowieka piłą łańcuchową,wataha wygłodniałych wilków rozrywających noworodki a potem.....już tylko gorzejjunkers pisze:Pawlik buduje napięcie jak Hitchcock![]()
![]()
Ja na Twoim miejscu wypierdoliłbym cały silnik ,tylko daj info gdzie będzie leżałpawlikTrike pisze:![]()
Trochę martwi mnie umiejscowienie filtra powietrza, jest bardzo blisko wydechu, będzie zaciągał spaliny do spalania ???
zmieniać coś czy na razie zostawić tak jak jest, bo pola do manewru właściwie nie ma
Dziękicustom pisze:Ja na Twoim miejscu wypierdoliłbym cały silnik ,tylko daj info gdzie będzie leżałpawlikTrike pisze:![]()
Trochę martwi mnie umiejscowienie filtra powietrza, jest bardzo blisko wydechu, będzie zaciągał spaliny do spalania ???
zmieniać coś czy na razie zostawić tak jak jest, bo pola do manewru właściwie nie ma![]()
![]()
W czasie zapierdalania spaliny zostaną w lini prostej, a na postoju moc niepotrzebnapawlikTrike pisze:![]()
zmieniać coś czy na razie zostawić tak jak jest, bo pola do manewru właściwie nie ma
kiedy z nim wpadasz???pawlikTrike pisze:Dzięki za ciepłe słowa![]()
Dorzucę jeszcze dwie fotki, bo na koniec dzisiejszych zmagań dorobiłem sobie jeszcze zderzaczek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości