inna kwestia, ze niekjtorzy rano dzis mieli po 2.0 promila

To jest ten van, co w sobote o 5 rano zastawił bramę wjazdową?? gość chyba spał i jechał. Miał taki sen, że pukanie w szybę nie obudziło, kiwanie autem nie obudziło, szarpanie za szmaty obudziło po czasieLuksky pisze:a co powiecie na ekipę ze Śląska z chryslera tuz obok mnie?
No goście nie do wyjebaniaLuksky pisze:a co powiecie na ekipę ze Śląska z chryslera tuz obok mnie?
inna kwestia, ze niekjtorzy rano dzis mieli po 2.0 promila
interesuje mnie 2 wersja, oczywiście nie wyklucza to pierwszejkrobia pisze:Pany,jako,że posiadam obszerny materiał filmowy ze zlotu mam propozycje:
-zgrywam wszystko "na żywca"na płyte i wysyłam kazemu chętnemu -za jakąś uzgodnioną stała cene(kasa dla dzieciaków)
-zgrywam i przesyłam komuś z Was kto ma możliwości i chęci zmontować z tego jaki filmek
czekam na propozycje
...znaczy się....ja Ci przesyłam "surową" a Ty to montujeszSulkyrider pisze:interesuje mnie 2 wersja, oczywiście nie wyklucza to pierwszejkrobia pisze:Pany,jako,że posiadam obszerny materiał filmowy ze zlotu mam propozycje:
-zgrywam wszystko "na żywca"na płyte i wysyłam kazemu chętnemu -za jakąś uzgodnioną stała cene(kasa dla dzieciaków)
-zgrywam i przesyłam komuś z Was kto ma możliwości i chęci zmontować z tego jaki filmek
czekam na propozycje
jak zobaczysz filmy z katowania to zawału dostanieszWiktor pisze:A ja siedze i pukam głową w klawiaturę
Luksky pisze:gregro pisze:Jak dla mnie bomba - ciesze się, że bylem i naprawde fajnie spotkać tylu pozytywnie zakręconych w jednym miejscu. Jakby co to się pisze za rok.
Greg - ty już dojechałes do domu? Rekord trasy.........
Ja juz mam monitor rozpierdolony!Wiktor pisze:A ja siedze i pukam głową w klawiaturę
to faktwinda pisze:jak zobaczysz filmy z katowania to zawału dostanieszWiktor pisze:A ja siedze i pukam głową w klawiaturę
ja chętnie bym wziął wersje 1 - a jak ktoś ładnie zmontuje to też nie odmówiekrobia pisze:Pany,jako,że posiadam obszerny materiał filmowy ze zlotu mam propozycje:
czekam na propozycje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości